Pesterzsébet Önkormányzatának Humán Szolgáltatások Intézménye

Bölcsődénk Pesterzsébet szívében található. Mivel központi részen helyezkedik el, jól megközelíthető gyalogosan, személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel is. A jó közlekedés miatt a szülők gyorsan és könnyen elhelyezhetik gyermeküket bölcsődénkben. Közvetlen környezetünkben óvoda és iskola üzemel, ami a testvérek elhelyezését biztosítja.

Intézményünk 136 férőhellyel, 10 csoporttal működik. A csoportszobák jól felszereltek, esztétikusak, otthonosak, így elősegítik gyermekeink komfortérzetét. 22 szakképzett gondozónőnk biztosítja a szeretetteljes légkört, segítik a gyermekek egészséges testi szellemi fejlődését. A bölcsődei időszak alatt ugyanabban a csoportban maradnak, ugyanaz a gondozónő neveli gondozza a gyerekeket. A helyi és a személyi állandóság biztonságot nyújt a gyerekeknek.

A szabad levegőn tartózkodás korszerű mozgásfejlesztő játékokkal, fedett homokozóval felszerelt árnyas udvarban történik. Önálló konyhával rendelkezik bölcsődénk, ami egészséges, életkornak megfelelő finom, élvezhető élelmet biztosít. Játékos tevékenységek kezdeményezése évszakok, ünnepkörök vagy kiválasztott témakörök szerint. Közös kirándulásokat szervezünk szülőkkel és gyerekeikkel ami a külső környezet és egymás mélyebb megismerését segíti elő.

Bölcsődénk "Segítség a gyermekért" nevű alapítványt működtet, ami révén folyamatosan tudjuk pótolni és korszerűbbé tenni gyerekeink játékeszközeit.

Amennyiben megnyerte tetszésedet a bölcsődénkben folyó élet, nyitva áll a kapunk, szeretettel várunk, légy a kis lakónk néhány évig!